• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Open Naaiatelier jan-feb

1 / 1
€120,00
Voor 15:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Open Naaiatelier jan-feb

Open atelier basis-naaien/technieken: je hebt amper ervaring en wil in alle rust leren naaien... of je wil je een beetje verdiepen... geen algemene lessen en dus ook geen specifiek cursusmateriaal. Je kiest samen met Lies wat jullie maken of je brengt zelf projecten mee waar je vast zit. 

Inbegrepen in de prijs:
- gebruik van de naaimachine en overlock (al is het gebruik van de eigen machine zeker aangeraden om deze grondig te leren kennen)
- basis naaimateriaal zoals stofschaar, zoommaatje, ...
- drankje

Niet inbegrepen: stoffen en fournituren zijn niet inbegrepen maar kunnen met een korting van 10% aangekocht worden in de winkel.

Wanneer?
- woensdagen 16 - 23 januari - 6 - 13- 20 februari

Inschrijven? Inschrijven kan in de winkel of via de webshop. Je bent pas definitief ingeschreven als de betaling werd uitgevoerd. Daarna neemt de lesgeefster contact met je op met wat extra informatie. Er kan bij aanvang zelf gekozen worden welke projectjes er specifiek worden gemaakt om de basistechnieken onder de knie te krijgen.

Opgelet! Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij annuleren of afwezigheid workshop.

Tijdstip: Lessen lopen van 9U15/9U30 tot 11u30/11u45 (variabel voor zij die vroeg weg moeten om kindjes op te halen op school, starten om 9u15 en anderen die wat meer speling hebben kunnen blijven tot 11 u 45)