• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Workshop Cameo Plotten 11/02

€50,00
Workshop
Voor 15:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Workshop Cameo Plotten 11/02

Zin om je naaisels, een T-shirt, rompertje, totebag... een extra touch te geven? Dan is flock- en flexfolie het ideale medium! Het is nog leuker om je stoffen spullen te personaliseren met een eigen tekst of design en ze cadeau te doen, of gewoon zelf te houden! In deze workshop staat alle materiaal ter beschikking om je eigen projectje te pimpen. Je krijgt daarbij ook de nodige hulp en begeleiding om je wilde applicatie-plannen uit te voeren. Breng dus zelf een stoffen item mee (bv T-shirt, trui, rompertje, totebag, eigen naaisel...) en enkele geprinte afbeeldingen als basis voor je ontwerpje en dan gaan we daarmee aan de slag. Heb je op voorhand geen ideeën, dan zijn er ook altijd voorbeeldjes van ontwerpen als inspiratie ter beschikking.

Wat is er inbegrepen in de prijs:
- (begeleiding bij) het gebruik van de Silhouette Cameo snijplotter
- 1 vel flock- of flexfolie (kleur kan je zelf kiezen)
- gebruik van de hittepers om de applicatie op de stof aan te brengen
- een hapje en een drankje

Wat is er niet inbegrepen in de prijs:
- heb je meerdere flock- of flexfolievellen nodig voor je projectje, dan kan je die altijd ter plekke aankopen met 10% korting. 

Wanneer: dinsdag 11 februari van 18u30 tot 22u.

Inschrijven? Inschrijven kan in de winkel of via de webshop. Je bent pas definitief ingeschreven als de betaling werd uitgevoerd. Daarna neemt de lesgeefster contact met je op met wat extra informatie.

Opgelet! Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij annuleren of afwezigheid workshop.