Workshop Patroon Aanpassen module onderstuk

 • Details
 • Wil je een comfortabele broek, maar duwt de tailleband steeds in jouw buik? Past jouw rok wel, maar staat je buik er harder in dan je zou willen of trekt het aan de heupen? Of heb je een leuk patroon waar je wel eens (andere) zakken in wil? Dan is dit een workshop voor jou!
  Vertrekkend vanuit een bestaand patroon van jouw keuze werken we jouw idee verder uit. Opmeten, patroon nameten, creatieve hacks, al deze dingen komen hier aan bod. Deze workshop is specifiek voor broeken en rokken.
   
  2 sessies om de basis van het patroontekenen voor onderstukken onder de knie te krijgen. Toch niks leukers dan te kunnen maken wat er in je hoofd zit?! **OPGELET: NAAIERVARING VEREIST!**

  Niet inbegrepen: stoffen en fournituren zijn niet inbegrepen maar kunnen met een korting van 10% aangekocht worden in de winkel.

  Wanneer?

  - woe 8/11                
  - woe 22/11                                                                                                               

  Tijdstip: 18u30 - 21u30

  Inschrijven? Inschrijven kan in de winkel of via de webshop. Je bent pas definitief ingeschreven als de betaling werd uitgevoerd. Daarna neemt de lesgeefster contact met je op met wat extra informatie. 

  Opgelet! Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij annuleren of afwezigheid workshop.