Workshop Tricot- en overlocktechnieken dec

€130,00
Toevoegen aan winkelwagen
 • Details
 • Zin om te leren werken met tricot op de juiste manier? Dan helpen we je graag op weg.

  In deze lessenreeks van 3 sessies leer je, in een kleine groep, aanstikken van een bies, werken met mouwboorden, knoopsgaten maken in tricot, maken van elastische paspel, rolzoomen met overlock, werken met tweelingnaald, werken met taille-elastiek, gebruik van drukknopen in tricot,.. Na deze intensieve cursus ben je in staat om met rekbare stoffen en je overlock aan de slag te gaan. Je werkt aan projecten naar keuze en leert zo alle tips & tricks! Lesgeefster van dienst is Isabelle.

  Inbegrepen in de prijs:
  - gebruik van de naaimachine en overlock (al is het gebruik van de eigen overlock zeker aangeraden om deze grondig te leren kennen)
  - basis naaimateriaal zoals stofschaar, zoommaatje, ...
  - drank en hapjes
  - mini-curcus op papier per les

  Niet inbegrepen: stoffen en fournituren zijn niet inbegrepen maar kunnen met een korting van 10% aangekocht worden in de winkel.

  Wanneer?
  - do. 5/12
  - do. 12/12
  - do. 19/12

  Tijdstip: 18u30-22u30

  Voor wie? Je hebt al een beginnersreeks achter de rug en je eerste kledingsstukken zijn ondertussen genaaid? Of je naait al een hele tijd maar blijft toch wat bang van rekbare stoffen? Of je twijfelt of je zo'n overlock echt wel nodig hebt? We've got you!

  Inschrijven? Inschrijven kan in de winkel of via de webshop. Je bent pas definitief ingeschreven als de betaling werd uitgevoerd. Daarna neemt de lesgeefster contact met je op met wat extra informatie. Er kan bij aanvang zelf gekozen worden welke projectjes er specifiek worden gemaakt om de basistechnieken onder de knie te krijgen.

  Opgelet! Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij annuleren of afwezigheid workshop.