Workshop winterjas Alex dames Zo. 11/12

Twijfel je? Of extra vragen? Stuur ons een mailtje!
Only a few left
 • Details
 • De Alex mantel is een moderne halflange wintermantel met brede kraag en prinsessennaad waarin de zak verwerkt zit. De rug heeft een middenrugnaad en split. De mantel wordt volledig gevoerd. Dit is een gloednieuw patroon van Atelier Jupe (lancering midden oktober 2022).

  Altijd al eens een winterjas willen naaien, maar er nog nooit aan durven beginnen? Niet twijfelen, schrijf je gewoon in voor deze workshop! Eindelijk wat selfish sewing inplannen voor jezelf en naar huis gaan met een gloednieuwe jas. Lesgeefster van dienst is Isabelle.

  Inbegrepen in de prijs:
  - gebruik van de naaimachine en overlock (al is het gebruik van de eigen machine zeker aangeraden om deze grondig te leren kennen)
  - basis naaimateriaal zoals stofschaar, zoommaatje, ...
  - lunch, drank en hapjes


  Niet inbegrepen: het patroon zelf, stoffen en fournituren zijn niet inbegrepen maar kunnen met een korting van 10% aangekocht worden in de winkel.

  Wanneer?
  Zondag 11 december
  Tijdstip: 10-18u.

  Inschrijven? Inschrijven kan in de winkel of via de webshop. Je bent pas definitief ingeschreven als de betaling werd uitgevoerd. Daarna neemt de lesgeefster contact met je op met wat extra informatie.

  Opgelet! Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij annuleren of afwezigheid workshop.