Zeefdrukken met Bobbinhood nm

 • Details
 • Duizenden stoffen en toch vind je niet wat je zoekt? Of massa's mooie tekeningen in je hoofd die perfect zouden passen op die nieuwe trui of die nieuwe hoodie voor de kids? Wil je iets wat niemand anders heeft?

   

   Dan is deze workshop iets voor jou! Onder de deskundige begeleiding van Bobbinhood leer je de kneepjes van het zeefdrukken. Je begint met het maken van een ontwerp en met elkaar kijk je hoe je deze het beste om kan zetten naar een stencil. Daarna snij je dit ontwerp uit en leer je hoe je die zelf op stof kan drukken. Met de tips van deze ervaringsdeskundige kan het niet mis gaan!

  Dani en Jonas, Bobbinhood accomplices, komen de workshop geven en leren je alle tips & tricks! Barbara, de oprichtster van Bobbinhood, maakt alle screen print kits zelf. Je hebt de mogelijkheid om na de workshop je eigen kit aan te kopen.

  Inbegrepen in de prijs:

  - Een gezellig plekje in ons inspirerende atelier
  - Gebruik van de screen print kits, verf en andere materialen
  - Drankje en een hapje
  - Handleiding zelf een print ontwerpen (PDF)
  - Je gaat naar huis met een zelf-gedrukte lap stof, kledingstuk,... , de know-how om zelf thuis aan de slag te gaan én een heerlijk zen gevoel

  Meenemen: Eigenlijk hoef je niks mee te nemen maar zorg er wel voor dat je kleding aan hebt waar en spatje verf op mag komen.

  Je leert zeefdrukken op lappen ongebleekt katoen van ongeveer 40x40. Je kan natuurlijk altijd zelf stof of een kledingstuk meenemen die je, na wat oefenen, wilt bedrukken. Let er wel op dat we tijdens deze workshop met verf werken die geschikt is voor licht gekleurde stoffen

  Wanneer: Zaterdag 5/10 14-17u.