Verhuur Open Atelier

  • Details
  • Ben je op zoek naar de ideale plek om samen te komen met naaivrienden om je lange naai-verlang-lijst tot leven te wekken? Vanaf nu bieden we een ruime en inspirerende locatie aan die speciaal is ontworpen voor naailiefhebbers zoals jullie!

    Alle praktische details over de ruimte zelf vind je hier.

    We rekenen een vaste prijs voor het gebruik van de ruimte voor een volledige dag! Je kan met 8 plaatsnemen aan de grote tafel. Nog meerdere kandidaten? Dan zijn er nog extra kniptafels waar hoge krukken kunnen aangezet worden, maar om een volledige dag aan te naaien is dat niet ideaal.

    Er zijn 3 overlockmachines die gebruikt mogen worden. Ook strijkijzers, hittepers, klein materiaal staat bij het huren van de ruimte tot jullie beschikking! Je hoeft niet te sleuren met drankjes want onze frigo is gevuld en de espressomachine staat klaar. Hier rekenen we aan het einde van de dag een kleine bijdrage voor aan!

    Wie een naaidagje komt doorbrengen in onze winkel ontvangt automatisch 10% korting op alle aankopen die dag in de winkel. Momenteel staan er enkel zaterdagen online, maar in de week overdag zijn er uiteraard ook veel opties. Neem hiervoor even contact op. Nog vragen? Mail of bel ons gerust!