Workshop Halsopties 3.0 Do. 6 - 13/10

Twijfel je? Of extra vragen? Stuur ons een mailtje!
Only a few left
 • Details
 •  

  Een vervolg op het vervolg, het bestaat. In deze tweedelige reeks wordt er gefocust op 2 grote mastertechnieken - de polosluiting op minstens 2 manieren. En het aanpassen van een gesloten trui naar een bomber. Deze kan je aangeleerd krijgen met behulp van een project naar keuze. Op 2 avonden wordt er weer een stap verder gegaan dan de tweede reeks; ervaring is dan ook vereist. 

  Inbegrepen in de prijs:
  - gebruik van de naaimachine en overlock (al is het gebruik van de eigen machine zeker aangeraden om deze grondig te leren kennen)
  - basis naaimateriaal zoals stofschaar, zoommaatje, ...
  - drank en hapjes

  NIVEAU? VOOR GEVORDERDEN!

  Niet inbegrepen: stoffen en fournituren zijn niet inbegrepen maar kunnen met een korting van 10% aangekocht worden in de winkel.

  Wanneer?
  - do. 6/10                                                                                                                                        - do. 13/10

  Tijdstip: 18u30-22u30

  Inschrijven? Inschrijven kan in de winkel of via de webshop. Je bent pas definitief ingeschreven als de betaling werd uitgevoerd. Daarna neemt de lesgeefster contact met je op met wat extra informatie. Er kan bij aanvang zelf gekozen worden welke projectjes er specifiek worden gemaakt om de basistechnieken onder de knie te krijgen.

  Opgelet! Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij annuleren of afwezigheid workshop.