Workshop PIMP the PATTERN module bovenstuk

Twijfel je? Of extra vragen? Stuur ons een mailtje!
Only a few left
 • Details
 • Wil je die perfecte blouse maken maar gaapt de knoopsluiting keer op keer? Zit de mouwinzet helemaal niet waar je arm begint? Heb je een leuk model gevonden, maar wil je graag eens een andere kraag of een specialere mouw? Dan is dit een workshop voor jou! Vertrekkend vanuit een bestaand patroon van jouw keuze werken we jouw idee verder uit. Opmeten, patroon nameten, creatieve hacks, al deze dingen komen hier aan bod. Deze workshop is vooral geschikt voor blouses en bovenstukken in geweven materiaal, ook kleedjes kunnen!
   
  2 sessies om de basis van het patroontekenen voor bovenstukken onder de knie te krijgen. Toch niks leukers dan te kunnen maken wat er in je hoofd zit?! **OPGELET: NAAIERVARING VEREIST!**

  Niet inbegrepen: stoffen en fournituren zijn niet inbegrepen maar kunnen met een korting van 10% aangekocht worden in de winkel.

  Wanneer?

  - woe 15/02                
  - woe 1/03                                                                                                                

  Tijdstip: 18u30 - 21u30

  Inschrijven? Inschrijven kan in de winkel of via de webshop. Je bent pas definitief ingeschreven als de betaling werd uitgevoerd. Daarna neemt de lesgeefster contact met je op met wat extra informatie. 

  Opgelet! Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij annuleren of afwezigheid workshop.