• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Workshop tricot 2.0 HALSOPTIES 17-24/10

€80,00
Workshop tricot 2.0 HALSOPTIES 17-24/10

We kregen al heel lang vragen naar een vervolg op onze alom bekende workshop overlock-en tricottechnieken. In deze vervolgreeks wordt er gefocust op technieken naar keuze. Deze kan je aangeleerd krijgen met behulp van een project naar keuze. Op 2 avonden wordt er een stapje verder gegaan dan de eerste reeks; Enige ervaring is dan ook vereist. 

We focussen op mooie afgewerkte halsboorden op een originele manier. bv met rekbare biais, polo versie, Charlie (kraagje) versie, boordstof vlg bieswijze, rolkraag, v-hals,..

Inbegrepen in de prijs:
- gebruik van de naaimachine en overlock (al is het gebruik van de eigen machine zeker aangeraden om deze grondig te leren kennen)
- basis naaimateriaal zoals stofschaar, zoommaatje, ...
- drank en hapjes

NIVEAU? VOOR GEVORDERDEN!

Niet inbegrepen: stoffen en fournituren zijn niet inbegrepen maar kunnen met een korting van 10% aangekocht worden in de winkel.

Wanneer?
- donderdag 17 oktober
- donderdag 24 oktober

Tijdstip: 18 u 30 - 22 u 30

Inschrijven? Inschrijven kan in de winkel of via de webshop. Je bent pas definitief ingeschreven als de betaling werd uitgevoerd. Daarna neemt de lesgeefster contact met je op met wat extra informatie. Er kan bij aanvang zelf gekozen worden welke projectjes er specifiek worden gemaakt om de basistechnieken onder de knie te krijgen.

Opgelet! Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij annuleren of afwezigheid workshop.