Workshop vilten op een trui met eddie wollie - di 7/02

Twijfel je? Of extra vragen? Stuur ons een mailtje!
Only a few left
 • Details
 • Zag je ze al, de EDDIE WOLLIE dierenhoofden?! Lore Laporte maakt deze figuren uit pure wol en verzint ze volledig zelf. Ze zijn hilarisch grappig en fluffy!

  In deze workshop leert Lore je hoe je dit keer kan vilten op een wollen trui. Dat kan een kleintje zijn waarop je de naam van je baby leert naaldvilten of een grote wollen trui met het hoofd van je lief op… ALLES KAN!

  Na deze 3 uur durende workshop heb je je eigen draagbare wollen creatie.

  Pak gerust je vriend(inn)en mee. Naaldvilten en tetteren gaan heel goed samen, weet Lore uit ervaring!

  Je leert in deze workshop naaldvilten: een eenvoudige techniek waarbij je door middel van speciale viltnaalden van wol 3D viltobjecten kan maken. De viltnaalden hebben weerhaken en hoe meer je in de wol prikt, hoe steviger de wol aan elkaar komt te zitten. In Japan is dit handwerk al ontzettend populair.

  Je hebt voor deze workshop geen kennis nodig van vilten. Kortom, gewoon voor wie zin heeft!

  Wanneer?  di 7/02
  19u - 22u

  Prijs? 95 euro

  Het materiaal dat is inbegrepen: priknaalden, prikkussens en heel veel wol. Zelf meenemen: een wollen trui + je ontwerp afgeprint op schaal. Als je twijfels of vragen hebt over je trui of haarbaarheid van je ontwerp, neem dan contact op met Lore via [email protected]

  Inschrijven? Inschrijven kan in de winkel of via de webshop. Je bent pas definitief ingeschreven als de betaling werd uitgevoerd. Daarna neemt de lesgeefster contact met je op met wat extra informatie.

  Opgelet! Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij annuleren of afwezigheid workshop.