• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Workshop Adora Bag - jacedidit 14/12

€80,00
Voor 15:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Workshop Adora Bag - jacedidit 14/12

De Adora is het feesttasje bij uitstek! Het formaat is ideaal, er kan behoorlijk wat in, maar is toch super elegant. Door de lijnen die we stikken op de voor- en achterzijde van het tasje, krijgt het meteen een grote wauw-factor.  Je kan kiezen uit een rechthoekig model (groot B 22 cm - H 16 cm - D 6 cm), ofwel een rond tasje (B en H 20 cm - D 6 cm). Maak de hengsel zelf uit leder en ga zo voor een stoerdere look of ga voor super stijlvol met een ketting!
Naainiveau: 3,5/5
 
Voorbereiding: het is de bedoeling dat je tegen de workshop het patroon uit de stofjes en versteviging hebt geknipt (ongeveer 1,5u kniptijd)
Inbegrepen: patroon, Nederlandse beschrijving (het originele patroon is in het Duits)
 
WANNEER? workshop van 10u tot 17u,
zaterdag 14/12/2019.
 
De naaiskills die jullie hier zullen leren:
werken met style-vil, rits inzetten, accentlijnen stikken op voor- en achterzijde, afwerken van het tasje met biais, zelf lederen hengsels maken, hetzij tassenband of ketting leren gebruiken, alsook musketonhaken, D-ringen... kortom een tas boordevol tastechnieken!
 
Niet inbegrepen: stoffen en fournituren zijn niet inbegrepen maar kunnen met een korting van 10% aangekocht worden in de winkel.
 
OPGELET! Bij annuleren of afwezigheid kan je inschrijvingsgeld niet terug betaald worden. Je inschrijving is zeker na ontvangst van betaling!