Workshop THE FASHION BASEMENT - broek (extra moment!)

€89,00
Niet op voorraad
 • Details
 • Broeken zijn voor veel naaisters een echte verschrikking. Vind je het moeilijk om een broek voor jezelf te maken, omdat de pasvorm niet altijd goed zit? Of erger: heb je zelfs de stap nog niet te durven wagen?

  Je bent lang niet alleen! In deze masterclass lost Tamara van The Fashion Basement al jouw broekproblemen op.

  Heb je ronde billen of net heel platte? Heb je een buikje of een holle rug? Of misschien wel volle bovenbenen of kuiten? Je hoort het al, veel plaatsen waar een broek goed moet zitten en waar het dus ook kan misgaan…

  Om je over die broekangst-drempel te helpen komt Tamara to the rescue!

  Tijdens de workshop gaan we samen aan de slag om de broek aan te passen aan jouw lichaam en alle pasfouten er uit te halen. We bouwen hiervoor verder op het The Fashion Basement basispatroon van de Basisbroek.

  Je komt naar de workshop met je pasklare basisbroek en van daaruit corrigeren we de pasfouten en stikken deze in je broek tot de pasvorm goed zit.

  Na het volgen van deze workshop ga je naar huis met je basisbroek aangepast aan jouw lichaam en klaar om eindeloos veel verschillende broeken te gaan maken!

  Voorbereiding voor de workshop:

  Patroon overtekenen, de begeleidende filmpjes van het patroon volgen en de pasbroek maken adhv de video’s. Deze pasbroek breng je mee naar de workshop en hier werken we op verder.

  Mee te brengen:

  -Naaimachine

  -Naaigerief (garen, schaar, spelden, lintmeter…)

  -Je Basispatroon (zowel het originele als je aangepaste versie)

  -Restjes van je proefstof

  -Je Basisbroek klaar om te passen.

  -Tekengerief (potlood, geodriehoek, gom, lange lat,..)

  -Extra patroonpapier

  Wanneer? zat. 14/12 14-18u (extra moment omdat de voormiddag sessie meteen volzet was).