Patroon Pablo cargo broek

  • Details
  • De PABLO BROEK voor kinderen in maten 12m tem 14j.  Pablo is een typische, wijde CARGOBROEK met zakken vooraan waarbij het voorpand in twee delen opgesplitst wordt. Er is een nepgulp voorzien en er zit een elastiek in de tailleband.

    Voeg nog meer zakken toe zodat het een echte cargobroek wordt. Zo heb je zakken met klepje op de zijnaden en zakken achteraan. Om het geheel af te maken, is er een lintje voorzien dat van de achterzak naar de zijnaad loopt.
    Wil je Pablo liever een joggingbroek look geven, kies dan voor een versie met een koordje in de tailleband. Als je de zakken weglaat, krijg je zelfs een heel eenvoudige, wijde broek die op 1-2-3 in elkaar steekt.  

    NIVEAU: Dit patroon is perfect voor beginners, zeker de basisversie. De versie met zakken blijft erg eenvoudig en wordt stapsgewijs uitgelegd, maar duurt iets langer. 
    STOF: Pablo kan gemaakt worden uit heel stevige stoffen of net heel soepele stoffen. Voor een cargo broek kan je gewoon katoen of een twill katoen gebruiken, maar evenzeer jeans, corduroy, linnen of een soepele canvas werken perfect. Voor een 'flodderbroek' kan je een viscose gebruiken en voor een echte sportbroek kies je best voor een dunne nylon of polyester stof. Of wat denk je van french terry, spons, tricot of nicky velours voor een losse joggingbroek.