Workshop Lingerie Birgit Bralette

€75,00
Niet op voorraad
 • Details
 • Brigit is een trendy bralette die je zowel sportief als romantisch kan maken. Met een brede elastiek en stevige stoffen maak je van deze bralette een leuke sportbeha. Met kant of smallere elastieken tover je zo een romantisch modelletje vanonder je naaimachine.

  Beschikbare maten

  XXS - XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL - 5XL

  Bij voorkeur heb je al minstens een slipje gemaakt. Deze workshop is niet geschikt voor diegene die niet kunnen werken met een naaimachine. Inclusief persoonlijke begeleiding, werkbeschrijving en patroon in jouw maat. Exclusief stoffen en materialen. Deze kan je aankopen bij aanvang van de workshop.

  Samen met Clio van de Lingerie Academie leer je de Brigit bralette maken in +/- 5u. Zij meet je op voor de juiste maat. Deze maat kan afwijken van de maat die je gewoonlijk draagt. Daarom meten we altijd na om zeker te zijn dat jouw bralette perfect past.  Je krijgt het patroon in jouw maat mee naar huis met een werkbeschrijving. Zo kan je de bralette ook makkelijk op jezelf maken achteraf.

  Wanneer?

  zaterdag 9/3 10-15u. Er zal geen lunch voorzien zijn omdat het geen volledige dagworkshop is. Breng gerust iets mee voor de eerste honger!