Stitch Steady - magnet sewing tool

€18,95
Niet op voorraad
 • Details
 • Maak elke keer gladde, rechte naden als een professional!

  Geen kromme lijnen of ongelijke naden meer - met StitchSteady™ is het net alsof u een ervaren professional aan uw zijde hebt! Plaats het gewoon op de steekplaat van uw naaimachine en voilà! Het houdt de stof in bedwang en zorgt ervoor dat de naden elke keer perfect recht zijn. Bovendien is hij supergemakkelijk te gebruiken en aan te passen, waardoor hij perfect is voor zowel beginnende als ervaren naaisters. Of je nu wilt quilten, zomen of gewoon naaien voor je plezier, dit hulpmiddel is je geheime wapen voor naaisucces.

   

  Rechte naaigids - Dit magnetische wonder wordt bevestigd aan de naaldplaat van uw naaimachine en houdt de stof op de rechte lijn. Geen scheve naden meer, niet meer oprollen - gewoon elke keer gladde, rechte steken.

   

  100% veilige plaatsing - Als je hem eenmaal op de naaldplaat van je naaimachine hebt gezet, blijft hij perfect zitten. Je hoeft je geen zorgen te maken dat het verschuift terwijl je naait, dus je naden blijven stabiel en precies.

   

  Gemakkelijk te herpositioneren - Verwijder het eenvoudig en herpositioneer het wanneer nodig. Het is net alsof je een naai-assistent hebt die altijd klaar staat om zich aan te passen aan jouw creatieve wensen, zonder gedoe.

   

  Universele compatibiliteit - Of u nu een vintage naaimachine hebt of het nieuwste technologische wonder, StitchSteady™ werkt met alle populaire merken quilt- en naaimachines. Het is het naaigereedschap dat altijd klaar is om deel uit te maken van uw creatieve wereld!

   

  Specificaties:

  • Materiaal: Roestvrij staal
  • Afmetingen: 7,5 x 1 x 3,3 cm