Workshop Lingerie Hera Slipje

€60,00
Niet op voorraad
 • Details
 • Hera is een naadloze hotpants voor wie houdt van een slipje zonder elastiek op de billen.  Je kan de hotpants sportief maken met een brede taille-elastiek, maar dit is optioneel. Met een smalle elastiek aan de taille en eventueel wat kant, heb je direct een super romantisch en sexy slipje.

  Beschikbare maten

  XS - M - L - XL - 2XL

  Bij voorkeur heb je al enige naai-ervaring. Basiskennis is voldoende. Deze workshop is niet geschikt voor diegene die niet kunnen werken met een naaimachine. Inclusief persoonlijke begeleiding, werkbeschrijving en patroon in jouw maat. Exclusief stoffen en materialen. Deze kan je aankopen bij aanvang van de workshop.

  Samen met de ervaren Clio leer je de Hera hotpants maken in +/- 4u30 tijd. Zij meet je op voor de juiste maat. Deze maat kan afwijken van de maat die je gewoonlijk draagt. Daarom meten we altijd na om zeker te zijn dat jouw slipje perfect past. Je krijgt het patroon in jouw maat mee naar huis met een werkbeschrijving. Zo kan je de slip ook makkelijk op jezelf maken achteraf.

  Wanneer?

  zaterdag 17/02 10-14u30. Er zal geen lunch voorzien zijn omdat het geen volledige dagworkshop is. Breng gerust iets mee voor de eerste honger!