Workshop vilten dier met eddie wollie - di 20/02

€120,00
Niet op voorraad
 • Details
 • Zag je ze al, de EDDIE WOLLIE dierenhoofden?! Lore Laporte maakt deze figuren uit pure wol en verzint ze volledig zelf. Ze zijn hilarisch grappig en fluffy!

  In deze workshop leert Lore je hoe je zelf een dierenfiguur in vilt kan maken. Ze brengt voorbeelden en inspiratiebeelden mee. Je kiest een figuur naar keuze. Vanuit een basisvorm ga je aan de slag.

  Je leert in deze workshop naaldvilten: een eenvoudige techniek waarbij je door middel van speciale viltnaalden van wol 3D viltobjecten kan maken. De viltnaalden hebben weerhaken en hoe meer je in de wol prikt, hoe steviger de wol aan elkaar komt te zitten. In Japan is dit handwerk al ontzettend populair.

  Je hebt voor deze workshop geen kennis nodig van vilten. Kortom, gewoon voor wie zin heeft!

  Wanneer?  Di 20 februari
  19u - 23u


  In de prijs is al het materiaal inbegrepen: een houten plankje, naalden, prikkussen, viltlijm en wol. Je krijgt van ons ook nog een hapje en een drankje.

  Inschrijven? Inschrijven kan in de winkel of via de webshop. Je bent pas definitief ingeschreven als de betaling werd uitgevoerd. Daarna neemt de lesgeefster contact met je op met wat extra informatie.

  Opgelet! Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij annuleren of afwezigheid workshop.