Quelle Artiste? NIEUWE COLLECTIE CAPSULE FABRICS

We lijsten hieronder graag even op welke patronen er voor deze shoot en modellen gebruikt zijn!

Nog vragen? Stuur ons gerust een berichtje!

Mijn Go To T-shirt voor mezelf of voor mijn lieve echtgenoot: Matty van Wisj.

 

Voor zowel het pakje als de trui werd het Teddy patroon van WISJ gebruikt!

 

Voor dit pakje koos ik het Pearl patroon van Fibre Mood.

 

De Vita Jurk van Bel'etoile met het rugdetail! 

 

Rosa Short van Iris May met het Blush blouses uit Home Made Mini Couture.

 

Voor deze set met lange broek en los hemd gebruikte ik de Tamarama Set van Swimstyle Patterns. Leuk nieuws! Ik mag jullie een kortingscode van 15% geven voor alle patronen van deze webshop. Hiervoor geef je bij het afrekenen bij hen 15off in. Deze is geldig op alles behalve op hun bundels. Zoals altijd kunnen wij de A0 patronen zeker uitprinten voor jullie.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter