Bring Back Friday

Vrijdag 24 november is het de fameuze BLACK FRIDAY. Zo'n dag waarop er gesmeten wordt met grote kortingen.. Dit jaar pakken wij het opnieuw anders aan! Waarom? Omdat we jullie liever kortingen en cadeautjes geven als wij zin hebben om iets te vieren of om jullie in de watten te leggen; en niet omdat de grote ketens ons zo'n gekke dag opdringen! BRING BACK wat??
JA je vertaalt het goed! Terug breng vrijdag. Voor de tweede keer worden wij jullie klant!

Donderdag, vrijdag en zaterdag (23-24-25 november) kan je pareltjes uit je kast terug inruilen voor een cadeaubon. De stofjes die je in een opruimbeurt echt niet kan weggooien of niet naar de kringloopwinkel kan brengen, daar kunnen wij mogelijks een tweede leven aan geven. Mega circulair, ze komen gewoon terug de verkoop in!

Maar daar hangen uiteraard wel enkele voorwaarden aan vast. We lijsten ze even op:

  1. enkel stoffen van minstens 40cm op de volledige stofbreedte, waar NIET in geknipt is. Dus geen knipresten laten hangen!
  2. je meet de stoffen zelf op in lengte en breedte (schrijf dit zeker op!)
  3. enkel stoffen die in perfecte, niet verschenen, gerookte of behaarde staat zijn
  4. na vorige editie kwamen we tot de conclusie dat we geen uni (effen stoffen) kunnen aanvaarden omdat deze in verkoop nadien moeilijker een nieuwe eigenaar vinden. Een bijzonder structuur of jacquard stofje is iets wat wel kan. Maar effen katoen, effen tricot, effen viscose,.. niet!
  5. en dan de moeilijkste.. we vragen met aandrang om enkel stoffen binnen te brengen die in onze winkel opnieuw verkocht kunnen worden. Dit is uiteraard zeer subjectief, maar probeer bij het selecteren uit te gaan van het label - stofjes waar iemand met een frisse smaak warm van wordt! Naast smaak is het ook van belang dat het om kwalitatieve stof gaat. Iets wat aan 3€/m gescoord werd op het stoffenspektakel kan bijvoorbeeld niet voldoen aan de kwaliteitseis die wij bij ons in de winkel wel degelijk voorop stellen.

    We willen op geen enkele manier mensen op de tenen trappen bij het weigeren van stofjes. Maar het kan enkel terug genomen worden als wij er hier een potentiële klant voor zien.. je kan tot 100€ terug krijgen via een tegoedbon!

Heel belangrijk! Het terugbrengen kan na het inboeken van een momentje. Dit doe je via mail! Donderdag kan dit 10-14u, vrijdag 10-17u en zaterdag 10-14u. Ik voorzie per terugbrenger 10 minuutjes en hoop het op die manier zo vlot mogelijk te laten verlopen! Terugbrengen kan enkel op zo'n afgesproken moment, met een stapel opgemeten stofjes.

Bedankt voor jullie enthousiasme,
gewoon verder blijven naaien en wij genieten mee! Tot volgende week,
Helena & co xx

De Stoffenkamer
Reacties
m
22 Nov 2023
Marleen DK
Dag Helena, dergelijk alternatieve Bring Back-day verdient een steuntje !
Kan ik op vrijdag vroege namiddag 13-14u of zaterdagochtend 11-12u een momentje van jullie tijd inpikken ?
Mersiekes alvast voor het initiatief !
a
22 Nov 2023
Anneke Van Ryssel
goedemorgen , ik zou ook graag stofjes willen binnenbrengen, tijd voor nieuwe stofjes. Kan dit zaterdag om 10u
h
20 Nov 2023
Helena Balcaen
Hey evelien,

Je kan een bon terugkrijgen tot 100€ voor wat we willen overnemen van hetgeen je binnen brengt. Een afspraakje vastleggen kan je doen via mail! Groetjes
h
20 Nov 2023
Helena Balcaen
Hey els!

Zet je dit nog even op mail? Merci! Kwestie van het overzicht niet te verliezen van alle aanvragen.

Groetjes
e
19 Nov 2023
Els Van Ransbeeck
Ik kom graag donderdag tussen 13u en 14u.
l
19 Nov 2023
Laura
Hallo,

Ik zou graag op zaterdag langs komen. Bij voorkeur tussen 13-14 :)

Alvast bedankt
e
19 Nov 2023
Evelien Minne
Hallo

Ik zou heel graag stofjes willen binnenbrengen. Hoeveel krijgen we per stofje? En is er een maximum?Of liggen er bepaalde prijzen vast?
Zou ik donderdag een plaatsje kunnen krijgen voor deze binnen te brengen ?
Laat een reactie achter